Over Ons

Röling Vijveraanleg is ontstaan vanuit een passie. Een passie voor siereenden, ruim 250 stuks om precies te zijn. Om de beste kweekresultaten te behalen werd de achtertuin van 1500 m2 langzamerhand omgetoverd tot een heus Avi Fauna, met verschillende bijzondere siereenden. Ook verschenen er koi vijvers. Al snel werd de binnentuin ingericht tot een koi paradijs, waar inmiddels zo’n 400 koi verblijven.

Een passie voor vijvers gecombineerd met een opleiding en uitgebreide praktijkervaring binnen het hoveniersvak, maakte dat wij in 2010 de stap hebben gezet naar professionele vijveraanleg. Inmiddels hebben wij aan de lijve ondervonden hoe ingewikkeld het is om een mooie vijver met de juiste waterkwaliteit te realiseren en wij vinden het zonde om deze kennis niet met u te delen!

Daarom helpen wij u graag met de realisatie van een mooie vijver, ontworpen naar uw voorkeur mét de juiste waterkwaliteit.  Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op onze website, waar u al onze laatste projecten én handige tips vindt met betrekking tot vijver- en tuinaanleg. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen voor een passend advies. Elke zaterdag ben u van harte welkom in onze showroom.

Roling Vijveraanleg is VCA gecertificeerd en wij zijn lid van de Vereniging Hoveniers Groenvoorziening. Wij werken met een team van vakbekwame medewerkers die uw tuin met grote zorg en met veel plezier aanleggen.