Een vijver van sandwichpanelen is een eenvoudige en relatief goedkope manier om je droom vijver te realiseren. Vandaar dat het gebruik van deze panelen de afgelopen jaren flink in populariteit is gestegen. Niet alleen is het materiaal eenvoudig te verwerken, ook de isolerende eigenschappen van de sandwichpanelen zijn een groot voordeel. Deze zorgen ervoor dat de watertemperatuur zo gelijk mogelijk blijft, wat de gezondheid van je koi bevordert.

Röling Vijveraanleg werkt nauw samen met Roling Groep, een bedrijf wat niet alleen garant staat voor hoog kwaliteit isolatiepanelen, maar tevens het zetwerk voor je kan verzorgen. Door deze samenwerking is de mogelijkheid ontstaan binnen een scherpe prijs complete prefab vijvers te leveren.

Hoe werkt dit precies?

Als je aan ons de gewenste afmetingen doorgeeft, wordt je prefab vijver in onze werkplaats in elkaar gezet. Deze wordt vervolgens compleet bij je aangeleverd en indien gewenst voorzien van 3D vijverfolie. Het nodige grondwerk kan je zelf verzorgen, of kunnen wij compleet voor je uit handen nemen, waarna de vijver door ons wordt geplaatst. De randen kunnen wij afwerken met natuursteen, waardoor je vijver een klassieke en Japanse uitstraling krijgt.

Wil je ook eenvoudig, goedkoop en binnen 2-3 weken je eigen droomvijver realiseren? Of ben je op zoek naar (tweedehands) sandwichpanelen voor je vijver? Neem dan contact op met Mark Röling via +31 6 21 84 97 01 voor meer informatie!