Tuinaanleg

Bij een nieuwe vijver hoort uiteraard een mooie tuin. Wij stoppen dan ook niet na de aanleg van uw vijver, maar helpen u met het realiseren van het totale plaatje!

 

 

Button6

Tuinontwerp

Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen, of uw bestaande tuin wilt omtoveren tot een droomtuin, een doordacht ontwerp is onmisbaar. Roling Vijveraanleg helpt u met een creatief tuinontwerp, dat aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden die uw tuin bieden. Onze tuinontwerpen zijn voor iedereen begrijpelijk en dus ook goed uitvoerbaar voor de doe-het-zelfers. Uiteraard begeleiden wij u ook graag met de realisatie van ons ontwerp.

Voordat wij overgaan tot ontwerp willen wij goed begrijpen wat u belangrijk vindt. Want heeft u er al eens over gedacht hoeveel tijd u straks aan het onderhoud van uw tuin wilt besteden? Welke sfeer moet uw tuin uitstralen? Wat is het budget waar we rekening mee moeten houden?

Button9

Sierbestrating

Wilt u uw oprit, tuin of dam bestraten? Dan bent u bij Roling Vijveraanleg aan het juiste adres! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment sierbestrating, van trommelstenen tot siertegels. Wij zorgen ervoor dat uw straatwerk tegen een stootje kan en vele jaren meegaat. Uiteraard staan uw graag bij met advies!

 

Button7

Beplanting

Een mooie tuin beschikt over een slim beplantingsplan. Daarbij moet rekening worden gehouden met licht, de structuur van de grond én natuurlijk met het feit dat er geen giftige planten in- en rondom uw koi, eenden of gezin aanwezig zijn. Zuurstofgevende waterplanten zoals waterpest, hoornblad, fonteinkruid en vederkruid, houden uw vijverwater helder; ze nemen voedingsstoffen op uit het water zodat algen geen kans meer krijgen. Drijfplanten zijn voor het verkrijgen van een natuurlijk evenwicht en helder water in uw vijver vaak onmisbaar. Ook de beplanting rondom uw vijver; planten, bomen of heesters, kunnen wij u leveren. Wij hebben direct contact met kwekers en leveren dus verse, kwalitatief hoge planten voor een mooie prijs.

Button8

Houtwerk

Bij een droomtuin hoort natuurlijk ook een juist gebruik van houtwerk. Ook voor de aanleg van vlonders of beschoeiing bent u bij ons dus aan het goede adres. Een combinatie van water, bestrating en hout staat garant voor een warme, natuurlijke uitstraling van uw tuin.